• A hónap édes ajándéka: a Zserbó bonbon

    Ki készített először Gerbeaud süteményt ha nem Gerbeaud Emil? Desszert hiedelmek és műhelytitkok a novemberi Gerbeaud blogban, ahol bemutatkozik új, Zserbó bonbonunk is, a klasszikus dió, sárgabarack és étcsokoládé ízek rajongóinak!

  • A hónap édes pillanata - Macaron

    Ezúttal a Gerbeaud macaronok izgalmas világába kalauzolunk el, édes titkokkal egyenesen a Gerbeaud cukrászműhelyéből!
  • A hónap desszertje - Gerbeaud 160 torta

    Műhelytitkok a Gerbeaud 160 éves születésnapja alkalmából készített Gerbeaud 160 tortáról.
  • A hónap édes ajándéka - Konyakmeggy

    Az eredeti, ellenállhatatlan Gerbeaud konyakmeggy bonbonok, kézzel válogatott hazai meggyel és prémium francia cognac-kal készülnek a Gerbeaud cukrászműhelyébe, ma is annyi szeretettel, ahogy Gerbeaud Emil tehette.

  • A hónap tortája a Dobos torta

    Ahogy a mondás tartja, nincsenek hibák, csak boldog balesetek. Különöse igaz ez a Dobos torta történetére, ami újjonan induló műhelytitkokat bemutató blogunkban a hónap tortájaként szerepel, és mint ilyen, most egész júliusban kedvezménnyel rendelhető házhoz! :)