-
A hónap újdonsága: Mini Zserbó torta
Édes barackízű nyarak a nagymamánál lekvárfőzéskor, karácsonyi falatok a fa alatt családi körben. Mindenkiben más és más gyerekkori emléket ébreszt a zserbó szelet, de vitathatatlanul összeköt minket a megannyi zserbós-élmény. -
A hónap édes ajándéka: a Zserbó bonbon
Ki készített először Gerbeaud süteményt ha nem Gerbeaud Emil? Desszert hiedelmek és műhelytitkok a novemberi Gerbeaud blogban, ahol bemutatkozik új, Zserbó bonbonunk is, a klasszikus dió, sárgabarack és étcsokoládé ízek rajongóinak!
-
A hónap édes pillanata - Macaron
Ezúttal a Gerbeaud macaronok izgalmas világába kalauzolunk el, édes titkokkal egyenesen a Gerbeaud cukrászműhelyéből! -
A hónap édes ajándéka - Konyakmeggy
Az eredeti, ellenállhatatlan Gerbeaud konyakmeggy bonbonok, kézzel válogatott hazai meggyel és prémium francia cognac-kal készülnek a Gerbeaud cukrászműhelyébe, ma is annyi szeretettel, ahogy Gerbeaud Emil tehette.
-
A hónap tortája a Dobos torta
Ahogy a mondás tartja, nincsenek hibák, csak boldog balesetek. Különöse igaz ez a Dobos torta történetére, ami újjonan induló műhelytitkokat bemutató blogunkban a hónap tortájaként szerepel, és mint ilyen, most egész júliusban kedvezménnyel rendelhető házhoz! :)